Ayancık Sel - Pwsagcswwfpaam - Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı.

Ayancık Sel - Pwsagcswwfpaam - Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı.. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

Sinop ayancık'ta sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların helikopterle kurtarılma anı kamerada! Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Oxiawma4nit6tm
Oxiawma4nit6tm from foto.sondakika.com
Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı.

Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Son dakika haberi | sinop'ta iki ayrı trafik kazasında. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013 Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış.

7r1jp5gfn6cpgm
7r1jp5gfn6cpgm from habermotto.com
Sel nedeniyle 10 balıkçı teknesi denize sürüklenirken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu, bazı mesire alanları da sular altında kaldı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı.

Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Foto haber (visited 39 times, 39 visits today) Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi.

Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler

2ty1t7ry0bck9m
2ty1t7ry0bck9m from yeniistiklal.com
Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop ayancık'ta sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların helikopterle kurtarılma anı kamerada! Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı.

Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı.

1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sel nedeniyle 10 balıkçı teknesi denize sürüklenirken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu, bazı mesire alanları da sular altında kaldı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle. Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok. Sinop ayancık'ta sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların helikopterle kurtarılma anı kamerada!

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code